Team

JACK-SALET

VOORZITTER

JACK SALET

Directeur Salet verbetert vastgoed BV

“Het is mooi om mogelijkheden te bieden aan jeugdigen die een steuntje kunnen gebruiken. En om initiatieven voor en door jongeren haalbaar te maken.”

image-2018-03-10-17

SECRETARIS

MR. MARGRIET VAN BRUGGEN

Rechter, Rechtbank Overijssel

“Bij het Hervormd Weeshuis heb ik Zwolle goed leren kennen. Iedere keer ben ik weer verrast hoeveel mensen zich vrijwillig inzetten voor kinderen en jongeren.”

_DSC4643_web juist formaat

PENNINGMEESTER

JANNY BOKS QC MIF CCP

Senior Operational Riskmanager, Rabobank Nederland

“De doelstelling van de Stichting Hervormd Weeshuis spreekt mij enorm aan. Ik vind het fijn om een bijdrage te mogen leveren aan projecten voor de jeugd, zeker ook omdat deze projecten heel divers kunnen zijn (cultureel, sportief en intellectueel).”

image-2018-03-10-9

ALGEMEEN LID

DRS. ATTIE VALKENBURG-VAN ROON

Docent, Hogeschool Zwolle (afdeling Social Work)

“Als docent en pedagoog weet ik wat er kan spelen bij het opgroeien van kids. Onze stichting is er voor kinderen en jongeren in Zwolle, vooral voor wie met een bijdrage van ons meer kans heeft om te worden wie hij is.”

2017 Riksta 2

ALGEMEEN LID

MR. RIKSTA ZWART

Directeur bestuurder Waterbedrijf Groningen NV

“De financiële steun van onze stichting geeft de vaak jonge initiatiefnemers de kans om plannen voor jongeren werkelijkheid te laten worden. Dan groeit talent, is er inspiratie en ruimte voor het opdoen van ervaring en kunnen jongeren hun talenten ontwikkelen. Aan dit positieve en belangrijke doel lever ik graag een bijdrage!”

a476e7ec-7ce5-4679-aa5a-ded1906dfa32 (1)

SECRETARIAAT & PR

RENATE VAN DEN BOS

Freelance vertaler, tekstschrijver, secretaresse & PR-functionaris

“Ik vind het bijzonder om beroepsmatig een steentje te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in Zwolle. Met de bijdragen van onze stichting kunnen mooie jeugdprojecten worden uitgevoerd die anders op de plank blijven liggen door gebrek aan geld.”